Clairefontaine

claire.PNGIn het Franse district Etival-Clairefontaine in de Vogezen is sinds ruim 150 jaar een papierfabriek gevestigd. Clairefontaine. Bij vele van u bekend door zijn enorme aanbod aan schriften en (handige) notitieboekjes en bij onderwijzers vanwege de inmiddels beroemde Cahier-de-bord (puntenboeken). Wij bieden al vele jaren een zeer ruime collectie aan in onze winkel en via onze wobshop. Hier vindt u de sortering.  De fabriek is hypermodern en voorzien van eigen waterzuivering en energieproduktie. Papier maken is heden ten dage een zeer schone en milieuvriendelijke industrie. De schitterende franse natuur wordt op geen enkele wijze benadeeld door de aanwezigheid van deze fabriek.

Rhodia

rhodia.PNGIn 1932 startte een familie van papierhandelaren een eigen produktie op voor schrijfblokken. De naamRhodia. In 1934 verhuisde de produktie van de toen reeds gebruikte orange en zwarte omslagen naar Grenoble. Het merk Rhodia werd in korte tijd algemeen bekend en gewaardeerd bij het grote publiek vanwege de prima kwaliteit/prijs verhouding.  In 1997 werd het hele bedrijf gekocht door Clairfontaine met de belofte Rhodia als merk en kwaliteitsprodukt te blijven produceren. De collectie

 

Archiefdozen

816LI.jpgWij hebben sinds kort een collectie archiefdozen speciaal geschikt voor langdurige archievering in onze winkel en op de webshop. ( zg. Amsterdamse dozen) Hier vindt u de collectie.

 

Vakantiesluiting

Onze winkel is gesloten  van 6 t/m 11 mei. Uw webshop bestellingen worden t/m 9 mei verzonden en uiteraard weer vanf 14 mei.

Even geen nieuwsbrief

In de maand mei zal er geen nieuwsbrief verschijnen

Advertisements

Leave a comment

Filed under Post Royaal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s